Kategorie
Bez kategorii

Sushi Warszawa, Ramen i Pad Thai – wypróbuj egzotyczne przysmaki!

Nasi warszawscy klienci często błędnie rozumieją, że istnieje jakiś ratyfikowany międzynarodowy organ ds. Owoców morza, który zajmuje się certyfikowaniem ryb jako „klasy sushi”. Nie o to chodzi. Gatunek sushi Warszawa to termin marketingowy, który zawładnął zachodnimi rynkami sushi i sashimi w ostatnich latach. Odpowiedzialność za oznakowanie swoich produktów spoczywa na hurtownikach i detalistach. Od sprzedawców detalicznych nie zależy już, w jaki sposób należy obchodzić się z rybami przed ich sprzedażą publiczną w barach Sushi Warszawa. Wszelkie ryby sprzedawane w UE od 2006 r., które mają być spożywane na surowo, takie jak sushi i sashimi, muszą być zamrażane przez co najmniej 24 godziny poniżej minus 20 Celsjusza. Na szczęście dla nas pasuje to do tego, jak się tutaj zajmujemy, ponieważ jesteśmy w 100% zamrożeni.

JAKIE SĄ NAJBARDZIEJ POPULARNE SUSHI?
Większość ludzi zna rolki sushi, które są zwykle surowymi rybami i warzywami, takimi jak marchew lub ogórek zawinięte w ryż sushi, a następnie zwinięte w arkusze wodorostów. To sprawia, że ​​rura jest następnie krojona na porcje. Nigiri jest również bardzo popularny. Nigiri to małe kulki ryżu sushi, które są sprasowane w owalne kształty i zwieńczone cienko pokrojonymi sashimi, warzywami mięsnymi lub jajkiem. Nigiri zaczynał jako fast food w Tokio i jesteśmy pewni, że każdy szef kuchni ma swoją własną, charakterystyczną czarnuch. Większość sprzedawanych przez nas rolek sushi Warszawa trafia do klientów z Mokotowa, Woli i Ursusa, którzy planują zrobić bułki sushi, nigiri lub podawać je nago jako sashimi.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

7 − three =