Ten kurs na szkolenie kelnerów został zaprojektowany z myślą o dwóch głównych celach: po pierwsze, przygotowanie menedżerów i przedsiębiorców do najczęstszych wyzwań w branży; po drugie, aby pomóc im w budowaniu pozytywnego wizerunku konsumentów i zdobyciu przewagi konkurencyjnej. Oczekuj w sumie czterech modułów połączonych z ocenionymi quizami, tematem wstępnym oraz zestawem dyskusji wideo z udziałem zaproszonych mówców. Po pomyślnym ukończeniu tego kursu i szkolenia kelnerów zostanie wydany certyfikat za szkolenia kelnerskie, który można udostępnić.
Prowadząc działalność restauracyjną, jedną z najważniejszych rzeczy, na które należy zwracać szczególną uwagę, są finanse – nikt nie chce mieć do czynienia z krwawiącą gotówką, szkolenie kelnerów Ci o tym przypomną. Lepsze zarządzanie kosztami żywności pomoże Ci przejąć kontrolę nad finansami Twojej restauracji i zapewnić stały strumień zysków. Tutaj ekspert branżowy i profesjonalny kucharz który przeszedł szkolenie kelnerów dzieli się swoimi wskazówkami, formułami i technikami, aby pomóc właścicielom i menedżerom restauracji w lepszym zarządzaniu kosztami kulinarnymi. Dowiesz się, jak skutecznie obliczać koszt sprzedanych towarów, koszt własny, recepturę partii i koszty pozycji menu, a także zarządzać zapasami i kontrolą porcji w kuchni.